Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový rok 2014 v novém designu

Na XXI. ročníku specializované výstavy INFOTHERMA v Ostravě společnost ELVL s.r.o. představí nový design otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM pro rok 2014 v pavilonu A2 stánku č. 301.

Představená novinka je pokračujícím trendem výjimečného a originálního designu radiátorů, který vznikl ve spolupráci konstruktérů a návrhářů společnosti ELVL s předními designéry a architekty.

Široká nabídka designových radiátorů společnosti si novým designem BITHERM Strips rozšiřuje své výrobní portfolio a vytváří si tak další příležitosti při řešení vytápění kreativních interiérů. Bytoví designéři a architekti mají tvůrčí volnost při výběru vhodné otopné plochy, kterou mohou snadno tvarově, barevně a rozměrově přizpůsobovat interiéru.
Také návštěvníci výstavy Infotherma mají jedinečnou příležitost získat mnoho informací k radiátorům BITHERM a zároveň se mohou nechat unášet působivou lehkostí a štíhlostí vyzařované liniemi nového designového radiátoru BITHERM Strips.

Účastníkům výstavy se také nabízí příležitost porovnání novinky s konkurencí na trhu, která je na výstavě zastoupena širokou nabídkou prezentovanou v soutěži o nejzdařilejší otopné těleso TOP DESIGN 2014.

Na Vaší návštěvu se těší zástupci společnosti ELVL s.r.o.

ELVL na výstavě Infotherma 2014, radiátory BITHERM

ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama