Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Potrubní elektrické ohřívače vzduchu MQU s vestavěnou regulací, včetně sledování průtoku vzduchu

Modely ohřívačů MQU s vestavěným elektronickým sledováním průtoku vzduchu zjednodušují instalaci a lze je osadit do potrubí „samostatně“ bez dalších řídících prvků.

Kruhová elektrická topná tělesa se používají pro ohřev čerstvého vzduchu přiváděného do jednotlivých místností a zón s individuálně řízenými teplotami.
Ve správně navržených systémech mohou rovněž vytápět celou budovu. Kruhová elektrická potrubní topná tělesa se rovněž používají pro předehřev nebo meziohřev pro ventilační zařízení.

Potrubní topná tělesa jsou k dispozici s vestavěným elektronickým regulátorem. Na objednání je k dispozici elektronické sledování průtoku vzduchu. Vestavěná řídící jednotka zjednodušuje instalaci, např. menším počtem kabelových vedení. To snižuje náklady na instalaci a zmenšuje riziko nesprávného zapojení.
Potrubní topné těleso pracuje s externím pokojovým nebo potrubním čidlem. Teplota se nastavuje na krytu topného tělesa nebo na externím zařízení pro nastavení požadované hodnoty.
Potrubní topné těleso s vestavěným regulátorem teploty pro pokojové nebo potrubní čidlo. Topné těleso lze resetovat pro externí nastavení požadované hodnoty nebo pro nastavení požadované hodnoty na krytu topného tělesa. Čidlo a nejbližší nastavení hodnoty jsou k dispozici jako zvláštní příslušenství.

potrubní topné těleso s vestavěným regulátorem
Elektrický ohřívač s nastavením konstantní výstupní teploty
max. výkon 12 kW, regulace, potrubní, automatická regulace

SORKE, s.r.o.
logo SORKE, s.r.o.

Vzduchotechnika od nás to jsou adiabatické chladící jednotky, odsávací a distribuční ventilátory, vzduchotechnické a rekuperační jednotky, klimatizační zařízení i teplovzdušné ohřívače. V oboru vzduchotechnika dodáváme a realizujeme chlazení, větrání, ...

 
 
Reklama