Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompletní sortiment fancoilů s EC motory se spojitou regulací otáček ventilátoru řídícím signálem 0-10V=

Společnost Hydronic Systems Prague s.r.o., výhradní distributor firmy Sabiana pro ČR, přináší na trh kompletní sortiment fancoilů s úspornými a tichými EC motory se spojitým řízením otáček.

Sabiana patří s roční produkcí 150 000 ks fancoilů (z toho cca 50 000 kazetových), 30 000 teplovzdušných jednotek a 300 000m2 sálavých panelů mezi největší evropské výrobce těchto zařízení. U kazetových fancoilů je to dokonce 1/3 roční produkce EU. Jako jeden z mála výrobců nabízíme všechny typy fancoilů s úspornými EC motory.

  • Parapetní fancoily Carisma CRC-ECM
  • Kazetové fancoily Coanda CNN-ECM s jednosměrným výdechem vzduchu a coanda efektem
  • Nástěnné fancoily Fly CVP-ECM
  • Vysokotlaké kanálové fancoily Carisma CRS-ECM
  • Kazetové fancoily SkyStar-ECM

Pro všechny fancoily máme k dispozici celou řadu vestavěných nebo nástěnných regulátorů od nejjednodušší autonomní regulace až po komunikaci v rámci ModBus protokolu s možností denních i týdenních časových programů, sledování různých alarmů, okenních kontaktů, čidel přítomnosti atp.

Pokud se o sortimentu fancoilů Sabiana a o příslušenství jak z oblasti regulace tak z oblasti hydrauliky chcete dozvědět víc, navštivte prosím jeden z našich seminářů nebo nás prosím kdykoli kontaktujte.

Těšíme se na spolupráci.

fancoily Sabiana s úspornými EC motory se spojitou regulací otáček ventilátoru řídícím signálem 0-10V=

Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 
Reklama