Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mapa servisních a montážních firem spolupracujících se společností Thermona

Thermona disponuje širokou sítí proškolených servisních partnerů a montážních organizací. V případě potřeby využijte jejich znalostí a podpory. Dopomůže Vám k tomu naše nová mapa servisních a montážních organizací.

Servisní partneři výrobce elektrických a plynových kotlů Thermona

Servisovat výrobky společnosti Thermona mohou pouze proškolené a oprávněné organizace, které pokrývají celou Českou republiku. Samozřejmostí je dodávka náhradních dílů přímo servisními organizacemi až k Vám. Jako poslední ryze český výrobce plynových kotlů garantujeme nejnižší možné ceny náhradních dílů a jejich dostupnost k servisním organizacím v co nejkratším možném čase.

Společnost Thermona vyrábí všechny své kotle přímo v České republice, a proto má všechny díly okamžitě k dispozici a není přímo odkázána na jejich průběžné dodávky ze zahraničí. Nemůže se Vám tedy v případě potřeby servisu kotle stát, že by některý z náhradních dílů nebyl k dispozici. Servisní organizace jsou mimo oprav vašich zařízení schopny přímo u Vás zkonzultovat a navrhnout i regulace Vašich topných systémů.



THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama