Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIPA CZ s.r.o. Vás zve na stánek na veletrhu Aquatherm

Na stánku Vám představíme nové možnosti pro vzdálený sběr dat z indikátorů topných nákladů a vodoměrů Wireless M-Bus + OMS kompatibilní.

Ve spolupráci s předními českými výrobci Vám představíme unikátní možnosti sběru údajů z indikátorů topných nákladů a vodoměrů s možnostmi další automatizace. Implementace otevřených standardů sběru dat přináší více možností a snazší implementaci do systémů AMR. Naše nabídka nově vyráběných indikátorů topných nákladů a vodoměrů komunikuje pomocí standardu Wireless M-Bus + OMS. OMS je otevřený komunikační standard, na základě evropských norem a není proprietárním řešením jednoho výrobce. OMS se proto nejlépe hodí pro použití jako dlouhodobý, stabilní protokol ve všech zařízeních, které umožňují přístup k údajům o spotřebě.

Rozhraní OMS je k dispozici pro vizualizaci dat (zobrazení spotřeby), integraci automatizace budov pro koncového zákazníka, jakož i pro budoucí služby, jako je nastavení tarifu nebo řízení zátěže. Toto rozhraní je plně kompatibilní s široce používaným standardem KNX (ISO / IEC 14543-3 = EN 50090).


 
 
Reklama