Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WolfAkademie: nová úroveň vzdělávání v oblasti vytápění, větrání a klimatizace

Společnost Wolf Česká republika, specialista na vytápěcí, větrací a klimatizační techniku, spustila v polovině února vzdělávací instituci pro profesionály v oboru s názvem WolfAkademie.

Zabezpečení úsporného provozu a tepelné pohody v budovách vyžaduje, aby všechny součásti vytápěcího a větracího systému i klimatizace efektivně spolupracovaly. Stále složitější produkty a systémy, které se objevují na trhu, kladou na pracovníky montážních firem nutnost celoživotního vzdělávání v oboru. Investoři a koncoví spotřebitelé jsou náročnější a požadují nejen instalaci, ale také poradenství a „vyladění" celého systému tak, aby přinášel nejen maximální úsporu provozních nákladů, ale rovněž požadovanou tepelnou pohodu a komfort. A právě WolfAkademie je reakcí na tyto nové tržní podněty.

„Prostřednictvím WolfAkademiese mohou zájemci zúčastnit odborných seminářů na různá témata z oblasti vytápění, větrání či klimatizace, které spojují teoretické vědomosti s praxí. Během seminářů budou pracovat s nejmodernějšími zařízeními Wolf v plném provozu. V rámci WolfAkademie mají také možnost vyzkoušet si v praxi montáž podlahového a stěnového vytápění gabotherm®,“ říká Ing. Josef Zbořil, manažer WolfAkademie.

WolfAkademie je bezplatná a probíhá v brněnském Technologickém centru úspory energií Wolf, které je jedním z nejmodernějších školicích center v České a Slovenské republice. Partneři společnosti Wolf, kteří absolvují odborné semináře, obdrží certifikát potvrzující, že nabyli vědomosti a znalosti pro práci s technikou této značky.

Přehled termínů únor - březen 2014:
  • Kondenzační kotle Wolf do 24 kW - 5. březen, 27. březen 2014
  • Nízkoteplotní sálavé systémy gabotherm® - 27. únor, 11. březen, 25. březen 2014
  • Kondenzační kotle Wolf s výkonem 35 až 100 kW - 4. březen 2014
  • Kondenzační kotle Wolf nad 100 kW - 6. březen 2014
  • Solární systémy Wolf - 12. březen 2014
  • Řízené větrání s rekuperací tepla Wolf CWL - 18. březen 2014
  • Tepelná čerpadla Wolf - 19. březen 2014
  • Komunikační systém WRS - 26. březen 2014

Technologické centrum úspory energií Wolf

Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama