Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermona prezentuje úsporné vytápění, snížení cen a prodej kotlů na splátky

Prezentace společnosti Thermona na veletrhu Aqua-Therm opět zdůrazní ověřené úspory energií při vytápění bytových a rodinných domů. Expozici českého výrobce kotlů THERM najdete v hale 3/333.

Úspory ve vytápění s plynovými a elektrickými kotli Thermona



eko kondenzační kotel THERM 45 KD
Kondenzační kotel THERM 45 KD

Kromě dostupných cen český výrobce kotlů THERM nabízí zákazníkům "Splátkový prodej kotlů pro rodinné domy" jako snadnou cestu k úsporám ve vytápění bez nutnosti investice v hotovosti. Při odborném návrhu tak splátku nově instalovaného kotle a příslušenství pokryje úspora na platbě za spotřebovaný plyn, takže rodinný rozpočet nezatíží další platby.

Velký zájem budí nový kondenzační kotel THERM 14 KDZ5.A s vestavěným nerezovým zásobníkem TV. Složité domovní instalace až pro čtyři topné větve a s možností ovládání přes inteligentní instalační prvky za dostupnou částku zajistí zónová regulace VPT, novinka tohoto roku ceněná uživateli pro jednoduchou obsluhu.

Z důvodů uživatelského komfortu láká v expozici elektrokotel s dotykovým displejem jako nejkomfortnější řešení vytápění elektřinou. Pro zájemce o vytápění bytových domů, komerčních a výrobních nemovitostí budou na stánku odborníci firmy prezentovat výhody a možnosti tradiční Kaskádové kotelny v provedení s kondenzačními kotli THERM 45 KD.

Vytápění na Výstavišti TZB-info pro Aquatherm Praha 2014

THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama