Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový ultrazvukový průtokoměr se speciálním provedením izolace elektronické části

Statický průtokoměr ULTRAFLOW® 34 je založený na ultrazvukovém principu měření. Primárně je určen pro aplikace ve spojení s měřiči typu MULTICAL® pro měření chladu nebo tepla/chladu.

Ultrazvukový průtokoměr KAMSTRUP ULTRAFLOW® 34 jsme uvedli na trh koncem ledna 2014.

Ultrazvukový průtokoměr ULTRAFLOW® 34 má speciální provedení izolace elektronické části, která zamezuje vniku případné kondenzace vznikající velkým rozdílem teplot mezi protékající chladící vodou a okolním prostředím.

Podle standardu společnosti Kamstrup je ULTRAFLOW® 34 velice přesný (metrologická třída 2), vyrábí se pro teploty média 2...130 °C (pro měření tepla) nebo 2...50 °C (pro měření chladu), v tlakové třídě PN16 (závitové provedení), PN25 (přírubové provedení), v dimenzích od DN15 do DN125.

Kamstrup ULTRAFLOW<sup>®</sup> 34 má nízké tlakové ztráty a lze instalovat v horizontální i vertikální poloze, stejně jako pod úhlem
ULTRAFLOW® 34 má nízké tlakové ztráty a lze instalovat v horizontální i vertikální poloze, stejně jako pod úhlem

Standardně se dodává se signálovým propojovacím kabelem o délce 2,5 m, s pulzním zesilovačem pak s kabelem 10 m a více. Má nízké tlakové ztráty a lze instalovat v horizontální i vertikální poloze, stejně jako pod úhlem, což uvítá nejeden uživatel.

Pro více informací se laskavě obraťte na přímé obchodní zastoupení společnosti KAMSTRUP A/S - org. složka, Na Pankráci 58, 140 00 Praha 4, tel.: 296 804 954, e-mail: info@kamstrup.cz.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 
Reklama