Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh TECHAGRO a BIOMASA zdarma - lístky pro přátele Tety Pelety

Stovky přátel Tety Pelety mohou přijít zdarma na veletrh TECHAGRO, který se koná v Brně od 30.3. do 3.4.2014.

Klastr Česká peleta dá lístek zdarma každému, kdo se stane fanouškem facebookové stránky Přátelé Tety Pelety, která slouží jako informační kanál pro všechny zájemce o tematiku dřevních pelet a kotlů na jejich spalování. Každý přítel Tety Pelety tak ušetří 100 Kč za vstupenku (do vyčerpání počtu lístků, které máme k dispozici). Najdete nás v kruhovém pavilonu Z.

Součástí veletrhu TECHAGRO je rovněž výstava BIOMASA, kde se Klastr Česká peleta a jeho členové představí na společném stánku. Veletržní stánek Klastru Česká peleta má výstavní plochu kolem 200 m2 a dobře poslouží k orientaci v nabídce na českém trhu, protože výrobci kotlů i pelet zde vystavují vedle sebe. Více se o veletrhu dočtete v našem článku Biomasa má svůj veletrh, kotle a pelety nemohou chybět, proč byste měli navštívit stánek Klastru a co všechno na něm uvidíte, to se dozvíte v sekci Veletrhy a akce. Letos jsou jedním z hlavních lákadel nové kotle a kamna spadající do dosud nejlepší, 5. emisní třídy.

Jak získat lístek zdarma?

Vpravo na této stránce vidíte banner „Přátelé Tety Pelety“ (pod bannerem EN plus), stačí kliknout na „To se mi líbí“ a stali jste se přítelem Tety Pelety na Facebooku.

Druhá možnost je přihlásit se na Facebook a tam najít stránku “Přátelé Tety Pelety“ na tomto odkazu. Uvidíte uvítací obrázek a vpravo nahoře opět najdete tlačítko “To se mi líbí“.

Jakmile se stanete přítelem Tety Pelety, napište nám e-mail na klastr@ceska-peleta.cz anebo zprávu přes Facebook. Do zprávy napište, že žádáte o lístek na TECHAGRO zdarma, a připište svoji vlastní e-mailovou adresu. Lístek vám zašleme e-mailem. Akce platí pro staré i nové přátele Tety Pelety.

Víte, proč sledovat náš facebook? Dozvíte se všechny aktuální informace z peletového odvětví včas, aniž byste je museli hledat na internetu. A nejde jenom o články z našeho webu, sledujeme celou šíři českých médií a články pro vás vybíráme. Klikněte na obrázek a podívejte se sami!


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama