Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vitocal 300-G – vysoký výkon a tichý provoz

Velmi výkonný kompresor Compliant-Scroll tepelného čerpadla Vitocal 300-G přesvědčí velmi bezpečným, spolehlivým a tichým provozem.

Vitocal 300-G

Tepelné čerpadlo solanka/voda
Topné výkony: 5,9 až 42,8 kW
Tepelné čerpadlo voda/voda
Topné výkony: 7,9 až 58,9 kW

Za tím stojí dvojí tlumení zvuku s potlačením vibrací proti zvuku šířícím se tělesem a tlumení pláště proti zvuku šířícímu se vzduchem. Kompresor zároveň garantuje nejvyšší pracovní čísla (COP až 4,9) a výstupní teploty až 60 °C.

Refrigerant Cycle Diagnostic System (RCD) v tepelném čerpadle Vitocal 300-G pravidelně kontroluje chladicí okruh a zajišťuje ve spojení s elektronickým expanzním ventilem nejvyšší efektivitu v každém provozním bodě a tím i vysoká roční pracovní čísla. Navíc je již integrované energetické bilancování pro získání dotačních prostředků.

Velmi výkonný kompresor Compliant-Scroll tepelného čerpadla Vitocal 300-G přesvědčí velmi bezpečným, spolehlivým a tichým provozem.
Vitocal 300-G<
VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.

 
 
Reklama