Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspory ve vytápění a splátkový prodej kotlů pro rodinné domy

Na březnovém veletrhu AquaTherm 2014 jsme představili náš program "Splátkový prodej kotlů pro rodinné domy", který přináší úsporu ve vytápění bez nutnosti investice v hotovosti, kdy splátku pokryje úspora generovaná novým úspornějším zařízením.

Úspory ve vytápění s plynovými a elektrickými kotli Thermona



Společnost Thermona se zúčastnila 20. ročníku odborné topenářské výstavy AQUA-THERM Praha 2014 konané v březnu na pražském výstavišti PVA Letňany.

Cílem naší účasti bylo prezentovat novinky v sortimentu výrobků a služeb. Z výrobků to byl hlavně nový kondenzační kotel THERM 14 KDZ.A v provedení s vestavěným zásobníkem teplé vody s výkonem 2,4 – 14,6 kW. Další novinkou byla zónová regulace THERM VPT pro jednu až čtyři topné větve s připojením na internet, Wi-fi či GSM. Ze sortimentu pak ještě jmenujme tradiční Kaskádové kotelny v provedení s kondenzačními kotli THERM 45 KD a novou moderní regulací TRONIC 2008 EX s dálkovou správou přes mobil a internet, elektrokotle s dotykovým displejem a řadu dalších novinek v sortimentu společnosti Themona pro rok 2014.

Na březnovém veletrhu AquaTherm 2014 jsme představili náš program "Splátkový prodej kotlů pro rodinné domy", který přináší úsporu ve vytápění bez nutnosti investice v hotovosti, kdy splátku pokryje úspora generovaná novým úspornějším zařízením. Bytovým domům pak prezentujeme nabídku výstavby domovních kotelen s možným financováním.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama