Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Danfoss X-tra Collection™ - designové termostatické hlavice

91 možností pro váš designový domov. Flexibilita řady X-tra Collection™ Vám zajistí možnost připojení s jakýmkoli designovým radiátorem nebo koupelnovým žebříkem.

Renovujte s řadou Danfoss X-tra Collection™

Danfoss X-tra Collection™ není jen souborem ventilů a termostatických hlavic. Je to způsob jak modernizovat jakoukoli koupelnu s užitím estetického designu. Žebříkové radiátory mohou být krásné samy o sobě, ale tím spíše s těmi správnými ventily a hlavicemi. Prohlédněte si řadu X-tra Collection™ a objevte, jak mnoho navíc získáte, když to správné řešení jen doplníte těmi správnými detaily.

S řadou Danfoss X-tra Collection™ koupelny už nikdy nebudou vypadat jako dřív. Jde o vrcholné designerské řešení ventilů a termostatických hlavic. Hlavice RAX, oceněná mezinárodně uznávanou cenou za průmyslový design „IF PRODUCT design award 2005“ je ideálním řešením pro designové radiátory ve vašem bytě.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama