Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla PZP ohřívají vodu v novém venkovním koupališti ve Velešíně

V jihočeském Velešíně se můžete vykoupat v moderním venkovním koupališti s vodní skluzavkou, vodním chrličem a vodním hříbkem.

Na konci roku 2013 byl otevřen areál venkovního koupaliště o rozloze 7195 m2. Areál se skládá z víceúčelového bazénu s dětskou částí o ploše 250 m2, vodního hříbku, vodního děla, chrliče, skluzavky Trio Slide, beach volejbalového hřiště, venkovních stolů pro stolní tenis, ruských kuželek a dětského hřiště. Součástí areálu jsou i hygienická a sociální zařízení s převlékárnami. Do areálu se vejde až 420 osob.

Voda ve venkovních bazénech je přihřívána na teplotu přes dvacetpět stupňů tepelnými čerpadly se značkou PZP.

Instalována jsou dvě kompaktní tepelná čerpadla vzduch-voda PERFORMANCE, která jsou určena pro venkovní instalaci. Celkový tepelný výkon obou jednotek HP3AWX17P je 35 kW při energetických parametrech A2/W35. Tepelná čerpadla pracují s efektivním topným faktorem 3,8.





PZP HEATING a. s.
logo PZP HEATING a. s.

Největší výrobce tepelných čerpadel v České republice již 30 let. Nabízí kompletní sortiment tepelných čerpadel, tzn. systémy vzduch-voda, země-voda a voda-voda. Zařízení jsou postavena na bázi nejvyšší kvality a z tohoto důvodu je na ně poskytována plná ...

 
 
Reklama