Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Wolf držitelem Výroční topenářské ceny za rok 2014

Letošní devatenáctý ročník mezinárodního stavebního veletrhu v Brně přinesl nejen kompletní přehlídku všech oborů stavebnictví, ale také již tradiční vyhlášení výsledků soutěží a předání cen.

V rámci společenského večera udělil Cech topenářů a instalatérů České republiky ocenění hned v několika kategoriích. Výroční topenářskou cenu získala za své výsledky v oblasti tepelné techniky, větrání a vzduchotechniky společnost Wolf Česká republika, s.r.o.

V rámci jarních Stavebních veletrhů IBF 2014 Brno se uskutečnil již tradiční společenský večer, který je spojený s vyhlášením výsledků soutěží a předání ocenění. Cech topenářů a instalatérů České republiky, o.s. na něm uděluje ceny firmám, institucím a osobám za významné činy v oboru topenářství a vodoinstalatérství, a to v ČR i zahraničí.

Letošní Výroční topenářskou cenu (VTC) jako jeden z nejvýznamnějších dodavatelů tepelné techniky, větrání a vzduchotechniky na českém trhu získala společnost Wolf Česká republika s.r.o. Firma během své 20-ti leté tradice přinesla na trh několik významných novinek jako podlahové vytápění se systémovou deskou a stěnové vytápění, jakož i převratné systémy zapojení kondenzačních a nízkoteplotních kotlů Thermo One, Thermo Twin. V roce 2013 otevřela pro odbornou i laickou veřejnost Technologické centrum úspory energií Wolf v Brně, kde netradičním způsobem demonstruje moderní řešení vytápění zaměřené na úspory primárních energií. Za společnost cenu převzal jednatel Ing. Ramon Haas.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama