Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Instruktážní a prezentační videa FENIX Jeseník

Na fenixgroup.cz i na portálu YouTube najdete rozsáhlou knihovnu rozsáhlou knihovnu instruktážních a prezentačních videí FENIX Jeseník

Instruktážní videa patří mezi nejnázornější pomůcky, jak vysvětlit způsob instalace jednotlivých topných systémů. Pracovníci firmy FENIX Jeseník proto vytvořili na webových stránkách společnosti samostatnou kapitolu Instruktážní videa, kterou neustále rozšiřují a doplňují.

Kromě prezentace výrobků společnosti FENIX a představení jednotlivých členů skupiny si tak montážní firmy, ale i další zájemci o elektrické topné systémy mohou prohlédnout postup instalace topné rohože ECOFLOOR pod dlažbu s bezdrátovou regulací Watts, pod dlažbu s běžným termostatem nebo pod dlažbu, chodník či schody.

Z topných folií ECOFILM jsou na stránkách dostupné animace instalace podlahové fólie ECOFILM, postup instalace podlahové fólie ECOFILM F i stropní fólie ECOFILM C do stropní sádrokartonové konstrukce.Jedním z posledních přírůstků je instalační postup podlahové fólie s použitím sad ECOFILM SET.

Nechybí ani představení konstrukčního řešení vysokoteplotního panelu ECOSUN S+, u designových MR a GR panelů je možné shlédnout výměnu konvektoru ECOFLEX za GR panel, výměnu tepelné pojistky u skleněných panelů GR a mramorových panelů MR či párování bezdrátové řídící jednotky BPT-SP s přijímačem SP2.

Velmi zajímavá je oblast regulací, kde je představen programovatelný termostat TFT s dotykovým displejem, bezdrátová centrální regulace Watts a instalace topné rohože s bezdrátovou regulací Watts V22/23/25.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama