Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ošetřujete svoji vodu?

Využijte akce na změkčovací filtry pro úpravu tvrdosti vody od společnosti IVAR CS.

Proč instalovat úpravnu vody?

Největší výhody: Prevence „zarůstání“ baterií vodním kamenem a znehodnocení výměníků inkrustací, odstranění vodního kamene ze vstupní vody se zárukou výsledku a možností ověření pomocí testeru, individuální řešení na míru – další možnosti úpravy vody pro objekty jako jsou hotely, nemocnice, mycí linky, komplexy budov, bytové domy aj. (nejen změkčování).

Principem katexových úpraven vody je proces navázání iontů tvrdosti vody na katexovou pryskyřici. Tvrdost vody je složená převážně z iontů vápníku a hořčíku. V okamžiku nasycení pryskyřice je vyčerpána kapacita pryskyřice. Pro obnovení funkce filtru se plně automaticky zařazuje pravidelná regenerace pryskyřice pomocí regenerační soli. Obsluha zařízení se stará pouze o doplňování regenerační soli do zásobníku.


Přílohy



IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama