Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení WolfAkademie opět v Brně

Po téměř dvouměsíční letní pauze opět startují odborné semináře, které ve spolupráci s firmou Wolf probíhají v rámci WolfAkademie.

Školení určená především montážním firmám a projektantům jsou bezplatná a budou až do konce roku 2014 probíhat v Brně.

WolfAkademie je jedinečný projekt, který probíhá v průběhu celého roku a je určen zejména montážním firmám a projektantům. Zúčastněte se odborných seminářů WolfAkademie a získejte teoretické vědomosti a praktické zkušenosti s produkty a systémy Wolf. Prostřednictvím připravovaných školení se můžete teoreticky i prakticky seznámit s tématy z oblasti vytápění, větrání či klimatizace. Účast na celkem 34 naplánovaných seminářích je pro všechny zájemce bezplatná. Všechny odborné semináře se konají v Technologickém centru úspory energií Wolf v Brně. Absolventi obdrží certifikát o absolvování odborného semináře, který je potvrzením, že účastník semináře získal všechny potřebné vědomosti a znalosti pro práci s technikou Wolf nebo Gabotherm. Konkrétně se budou semináře zaměřovat na kondenzační techniku, solární systémy, systémy větrání, tepelná čerpadla, regulační systém WRS a nízkoteplotní sálavé systémy vytápění.

Oproti předešlé sérii je nabídka rozšířena o semináře na program TERMOPLAN a seminář CWL se rozšiřuje o jednotku CWL-Excellent.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama