Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ohromující efekt důmyslných prvků!

Důmyslné konstrukční prvky rozebíratelných deskových výměníků tepla Alfa Laval významně snižují celkové pořizovací a provozní náklady po celou dobu jejich životnosti.

Výkonnost zařízení má přímý vliv na velikost provozních nákladů našich zákazníků především na spotřebu energií. Náš program rozebíratelných deskových výměníků poskytuje názorný příklad dlouhodobých výhod, které - díky našim zkušenostem se širokým spektrem aplikací a naše povědomí o potřebách zákazníků – je možné vyjádřit pomocí času a peněz.

Všechny rozebíratelné deskové výměníky se zdají relativně srovnatelné, protože při vnějším pohledu mohou vypadat téměř stejně. Pro porovnání různých značek a typů však musíme vzít v úvahu poměr ceny a výkonu za celou dobu jejich životnosti. Potom pravděpodobně zjistíme, že řada důmyslných konstrukčních detailů, které na první pohled nevidíme, přinese z dlouhodobého hlediska významné úspory. Víme, že obrovské zdroje, které jsme věnovali do výzkumu a vývoje, mají svůj význam. A naši zákazníci nám to opakovaně potvrzují.

Certifikace AHRI – punc důvěry
Certifikace AHRI znamená to, že údaje o přenášeném výkonu, které uvádí výrobce, byly objektivně ověřeny třetí osobou. Díky tomu si může zákazník být jistý, že velikost teplosměnné plochy přesně odpovídá danému zadání. Tím předejde energetickým ztrátám způsobeným poddimenzováním výměníku.

Profil desky je klíčový pro energetickou účinnost
Profil desky má zásadní vliv na funkci výměníku, kterou je přenos tepla. Tím pádem má přímý vliv na energetickou účinnost. Distribuční oblast média s tzv. „čokoládovým vzorem“ je jedním z příkladů průkopnictví Alfa Laval na poli technologie. Novým přírůstkem je patentovaný tvar distribuční oblasti Alfa Laval Curve Flow™, vyvinutý tak, aby byla maximalizována turbulence a odstraněny mrtvé zóny stojaté vody na teplosměnné ploše. Tato konstrukce zlepšuje přestup tepla o 6 – 12 % a výrazně prodlužuje intervaly pro čištění výměníku.

Partnerství na celý život
Spolupráce s Alfa Laval vždy počítá s dlouhodobou perspektivou. Naším posláním je minimalizovat celkové provozní náklady. Komunikace se zákazníkem proto pokračuje ještě dlouho po instalaci. Pochopení potřeb zákazníků je důležitou součástí našeho úsilí o dosažení dlouhodobé maximální účinnosti.

Servis jako přidaná hodnota
Náš závazek dodat vám zařízení se špičkovou účinností počítá i se servisní podporou. Můžeme vám poskytnout plánovanou preventivní i pravidelnou údržbu, kvalifikovanou technickou podporu a soustavné monitorování výkonnosti za účelem vyladění provozu zařízení. Tímto způsobem udržujeme vysoký výkon svých produktů po celou dobu jejich životnosti.

Jak zvýšit produktivitu a ušetřit čas i peníze
  • Zvyšte svou produktivitu použitím výměníků tepla Alfa Laval, které jsou navrženy pro dosažení co nejdelší doby provozuschopnosti.
  • Díky naší konstrukci rámu a desek ušetříte čas i peníze věnované na údržbu.
  • Snižte své náklady na nákup náhradních dílů. Výměníky Alfa Laval obsahují pouze součásti, které mají dlouhou životnost.

Alfa Laval spol. s r.o.
logo Alfa Laval spol. s r.o.

Alfa Laval - výměníky tepla, vzduchové chladiče, kondenzátory a kompaktní předávací stanice tepla pro vytápění, chlazení, chladírenství, přípravu teplé vody, využití odpadního tepla, ohřev bazénové vody, solární systémy, chlazení olejů, lehký průmysl, ...

 
 
Reklama