Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace kondenzačních kotlů o výkonu 17 a 28 kW

Na výstavě ForTherm v rámci veletrhu FOR ARCH představíme mimo jiné novou generaci kondenzačních kotlů o výkonu 17 a 28 kW s úsporným oběhovým čerpadlem a nízkým elektrickým příkonem.

Pozvánka na veletrh FOR THERM 2014

Na výstavě FOR THERM, která se koná v rámci veletrhu FOR ARCH v pražském výstavním areálu od 16. do 20. září 2014, představíme novou generaci kondenzačních kotlů o výkonu 17 a 28 kW s úsporným oběhovým čerpadlem a nízkým elektrickým příkonem (cca o 50 % nižší spotřeba elektrické energie oproti běžným oběhovým čerpadlům).

Další novinkou budou kotle THERM 45 KD.A, které se používají především v kaskádových kotelnách v bytových domech a dalších objektech, které jsou pro uživatele mimořádně výhodné z hlediska provozních nákladů.

Zajímavostí je i nová generace regulace VPT s možností ovládání přes internet.

Pro potenciální zákazníky připravujeme i výstavní slevu 15 % z ceníkových cen a možnost nákupu na splátky a to jak kotle, tak i práce a materiálu spojeného s výměnou zařízení. Naše expozice se bude nacházet v hale č.4 stánek č. B7.

nová generace kondenzačních kotlů o výkonu 17 a 28 kW Thermona kotle Therm

Srdečně zveme odbornou i laickou veřejnost.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama