Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejoblíbenější řada termostatů Slimline

AHI Carrier nabízí tři řady vč. modelů 230 V pro standardní systémy, modely pro síťové prostředí 12 V a modely pro elektrické podlahové vytápění.

Řídicí systémy pro vytápění domácností

Nové bezdrátové termostaty Heatmiser UK Ltd. (výroba UK) vám pomohou ovládat váš topný systém přes internetový prohlížeč nebo bezplatnou mobilní aplikaci z jakékoliv místnosti u vás doma, v práci nebo kdekoliv na světě. Tímto nejjednodušším a nejpohodlnějším způsobem můžete své topení regulovat třeba i během dovolené a okamžitě.

Již skladem v akční ceně NeoKit1. Tento box obsahuje obsahuje wifi modem a velmi elegantní dotykový termostat vhodný do jakéhokoliv interiéru a to ve dvou provedeních ledově bílá nebo safírově černá. Po zakoupení stačí jen ZDARMA stáhnout aplikaci z Apple App Store, Google Play Store, Amazon App Store nebo Windows Phone App Store, zaregistrovat se a propojit ovladač s ovládaným prvkem.

Moderní vzhled

Termostaty řady Slimline jsou určeny pro montáž pod omítku, po instalaci má proto hloubku jen 13 mm.

Funkce Dovolená

Snižuje nastavenou teplotu ve Vašem domě po dobu trvání dovolené a vrací se zpět k naprogramovaným nastavením, abyste se po návratu ocitli ve vyhřátém domově.

Model pro elektrické podlahové vytápění

Protože se termostat řady Slimline dodává s dálkovým podlahovým čidlem, nabízí PRT-E schopnost měřit teplotu v místnosti, teplotu podlahy nebo obojí. PRT-E je dimenzován na 16 A a je tak ideální pro elektrické podlahové vytápění.

termostat řady Slimline AHI Carrier tepelná čerpadla
Nové bezdrátové termostaty Heatmiser UK

AHI CARRIER CZ s.r.o.
logo AHI CARRIER CZ s.r.o.

Společnost AHI Carrier je součástí koncernu UTC CCS Carrier HVAC Europe, která zabývá se výrobou, dodávkami, pronájmem a servisem chladicí, klimatizační a tepelné techniky pro nejrůznější aplikace.

 
 
Reklama