Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alpha-InnoTec uvádí novinky v sortimentu tepelných čerpadel

Zásadní technologickou novinkou jsou úsporná invertorová tepelná čerpadla. Dále představujeme modul tepelného čerpadla (Booster) pro decentralizovanou přípravu teplé vody a hydraulický modul HMD 2.

Energeticky úsporná invertorová tepelná čerpadla LW 160

Zcela nově představuje Alpha-InnoTec invertorová tepelná čerpadla vzduch/voda LW 160 (pro vnitřní i vnější použití). Tato čerpadla jsou charakteristická řízením výkonu tepelného čerpadla, otáček ventilátoru a otáček oběhového čerpadla podle aktuální potřeby objektu a uživatele. Jsou tak energeticky úspornější a tišší než běžná tepelná čerpadla s neřízeným výkonem. Díky vysoké výstupní teplotě jsou zvláště vhodná při rekonstrukcích vytápění.

Decentralizovaná příprava teplé vody s modulem tepelného čerpadla WWB 20

Pomocí modulu tepelného čerpadla voda/voda – Boosteru – pro decentralizovanou přípravu teplé vody (pomocí samostatného zásobníku na teplou vodu WWS 202) je možné dosáhnout maximální teplotu v zásobníku až +65 °C.

Pro rychlejší instalaci je WWB 20 již vybavený energeticky úsporným oběhovým čerpadlem pro nabíjení zásobníku s teplou vodou.

Hydraulický modul HMD 2 pro dvě tepelná čerpadla LWD

Sortiment doplnil také hydraulický modul pro kombinaci s dvojicí duálních tepelných čerpadel LWD.

Mezi hlavní komponenty patří 9kW elektrická topná tyč a 2 energeticky úsporná oběhová čerpadla.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama