Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová referenční kniha pro elektrotvarovky FRIALEN®

Přečtěte si základní informace o nejzajímavějších realizovaných instalacích a podívejte se na fotky jednotlivých produktů a jejich aplikací. Více referencí a fotografií najdete také na našich stránkách.

Společnost GLYNWED s.r.o. připravila novou brožuru, která je věnovaná nejzajímavějším aplikacím elektrotvarovek FRIALEN® a tvarovek na tupo v České republice. Najdete v ní jak aplikace ve vodárenství a plynárenství, tak také vnitřní instalace v průmyslových objektech.

Více referencí a fotografií.

Široký sortiment elektrotvarovek FRIALEN se standardně vyrábí v dimenzích od d 20 do d 800 mm a je určen ke svařování potrubí SDR 17,6 až SDR 7,4. Elektrotvarovky FRIALEN® pracují na principu odkryté topné spirály. Tím je zajištěn rovnoměrný přenos tepla z topné spirály současně na tvarovku i na trubku a výsledkem je optimální homogenní spojení materiálů trubky a tvarovky. Současným ohřevem trubky i tvarovky vzniká symetrické množství taveniny na trubce i na tvarovce a pouze díky optimálnímu spojení (difuzi) obou tavenin tak lze docílit nejkvalitnějšího a nejpevnějšího spojení.


Referenční kniha
Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama