Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Topné fólie Fenix - výherce prázdninové soutěže už si užívá tepla

Centrum ekologické výchovy Dúbrava při Středisku volného času Hodonín již využívá topnou fólii pro leguána.

„Získání ceny je pro nás pomocí jak v rámci našeho omezeného rozpočtu vylepšit podmínky chovu našich zvířat na ekocentru“, říká Dabriel Svobodová.

Topné folie a pásy Ultratherm

Topné folie a pásy Ultratherm produkují infračervené teplo o ultra-dlouhých vlnových délkách, proto jsou ideální pro vytápění vyvárií a terárií. Chovaní živočichové absorbují toto sálavé teplo způsobem, který je velmi podobný jejich přirozenému prostředí. Folie jsou vhodné jako 24hodinový zdroj tepla a lze je použít pod dno nebo na vnější stěnu nádrže terária/vivária. Obvykle se pokrývá pouze část plochy nádrže, aby si chovaný tvor mohl najít místo s ideální trplotou. Tyto folie se vyrábí ve Skotsku již déle než 20 let. Všechny modely splňují požadavky bezpečnostní směrnice Evropské hospodářské komise a jsou opatřeny značkou CE.



Topné fólie ECOFILM

Pokládku folií ECOFILM lze provést i svépomocí a to s použitím sad ECOFILM Set. Sada je pás topné folie (v různých délkách) opatřený připojovacími vodiči dlouhými 5 m. Sadami lze pokrýt celou podlahovou plochu, nebo jen její část – např. před sedací soupravou nebo kuchyňskou linkou. Instalace je snadná a nevyžaduje žádný zásah do stavební konstrukce podlahy. Dle požadované velikosti vyhřívané plochy si opatříte potřebný počet sad, položíte je vedle sebe a připojovací vodiče vedete podél stěny do instalační krabice. Se sadami ECOFILM Set odpadá propojování fólií na stavbě, vyžadující použití spojovacího materiálu (konektorů, vodičů, izolací) a speciálního nářadí, nutného u folií v metráži.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama