Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace tepelných čerpadel Logatherm WPL AR

Nová tepelná čerpadla řady Logatherm WPL AR v provedení vzduch/voda Vám přinášejí moderní a ekologický způsob vytápění díky využití energie z obnovitelných zdrojů.

Modulový systém tepelných čerpadel je v nabídce ve výkonech 6, 8, 11 a 14 kW (při A2/ W35)*, čímž jsou čerpadla předurčena pro použití v rodinných domech a menších komerčních objektech.

Nový systém tepelných čerpadel disponuje pokročilou invertorovou technologií (regulací výkonu), díky níž je výkon tepelného čerpadla přizpůsoben okamžité potřebě topného systému. Tím je zajištěn vždy maximální tepelný komfort při zvlášť hospodárném způsobu provozu.
V případě potřeby lze Logatherm WPL AR kombinovat například s plynovým nebo olejovým kotlem a také jej rozšířit o obnovitelné zdroje energie (fotovoltaika nebo fototermika).


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama