Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komínové testovací centrum

Při vývoji našich produktů využíváme poznatky z měření a testování provozu komínů za různých provozních podmínek. Toto testování probíhá v komínovém testovacím centru, které jsme vybudovali v areálu v Předměřicích nad Jizerou.

V komínovém testovacím centru jsou umístěny čtyři různé komínové systémy a při jejich testování je využíváno několika různých spotřebičů. Výsledky měření jsou opravdu zajímavé a na jejich základě vyvíjíme sortiment prostupů komínů hořlavými konstrukcemi. Zároveň dokážeme na základě těchto výsledků zákazníkovi lépe doporučit, jaký typ komínového systému si vybrat pro správnou funkčnost a bezpečnost komína ve stavbě.

Pro zájemce, především z řad obchodních partnerů, rovněž organizujeme semináře, na kterých prezentujeme nejen výsledky měření, ale především jejich význam pro zajištění bezpečnosti stavební konstrukce kolem komína.


CIKO s.r.o.
logo CIKO s.r.o.

Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO, které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Kromě vlastních komínů nabízíme rovněž parotěsné prostupy CIKO STOPER pro bezpečné zabudování komínu do ...

 
 
Reklama