Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aplikace Buderus EasyControl

Nyní můžete řídit vytápění Vašeho domova odkudkoliv. S pomocí Logamatic EMS plus, modulu Logamatic web KM200 a aplikace Buderus EasyControl, se Váš chytrý telefon stává pokročilým dálkovým ovládáním.

Buderus přináší novou dimenzi v ovládání vytápění Vašeho domova – bez ohledu, kde se právě nacházíte. Aplikace Buderus EasyControl.pdf činí řízení Vašeho systému snazším a pohodlnějším než kdykoli předtím.Obsluha je zcela intuitivní a snadná. Vše, co potřebujete pro řízení a monitorování Vašeho systému vytápění Buderus, je kotel s regulací Logamatic EMS plus, regulační přístroj Logamatic RC300, modul Logamatic web KM200 a připojení k internetu. Do Vašeho mobilního zařízení (iPhone®, iPad, iPod touch®* nebo přístroj s OS Android) si pouze stáhnete aplikaci EasyControl, jejímž prostřednictvím ovládáte vytápění svého domova na dálku.

Buderus EasyControl – hlavní přednosti

  • Uživatelsky přátelské, intuitivní ovládání s použitím dotykového displeje
  • Trvalý přístup, dokonce i na dálku nebo přes WiFi doma, pro ještě větší pohodlí a bezpečnost
  • Jednoduché ovládání, provoz a nastavení Vašeho systému vytápění

S aplikací Buderus EasyControl bude Váš život jednodušší

Aplikace Buderus EasyControl ve spojení s modulem Logamatic web KM200 a za pomoci regulace Logamatic EMS plus umožňuje pohodlné řízení systému vytápění přes iPhone®, iPad, iPod touch® nebo zařízení s OS Andriod. Toto se děje snadno a intuitivně na dotykovém displeji, bez nutnosti studovat rozsáhlé návody – pro ještě větší komfort při zajištění tepelné pohody Vašeho domova.

Větší pohodlí a mobilita

Aplikace Vám poskytuje přístup k ovládání Vašeho systému vytápění, i když jste na cestách. Jestliže se vracíte z dovolené nebo z práce dříve, můžete zapnout Váš vytápěcí systém, zatímco jste stále ještě na cestě. Takže když se dostanete domů, bude tam příjemně. Nebo můžete jednoduše nastavit teplotu, jestliže komukoli u Vás doma je příliš chladno, aniž byste se museli vracet zpět do domu nebo byste museli chodit do kotelny. EasyControl dává Vám kompletní přehled o aktuální situaci a rovněž zobrazuje poruchy. Stažení naší aplikace je velmi jednoduché – jednoduše nahrajte EasyControl obvyklým způsobem z App StoreSM nebo Google Play.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama