Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NEPA, spol. s r.o. získala 8. místo v prestižní soutěži NEJinovátor 2014

Společnost NEPA, s r. o. uspěla v konkurenci téměř 200 firem z Jihomoravského kraje nominovaných do 1. kola soutěže NEJinovátor, jejímž cílem je najít a ocenit organizaci s nejlepším řízením inovací.

Ve druhém kole byl padesáti postupujícím podnikům nabídnut inovační audit, na jehož základě bylo rozhodnuto o finálním umístění finalistů. Za společnost NEPA ocenění za 8. místo převzal z rukou hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška jednatel společnosti Ivo Nešpor na slavnostním galavečeru, který se uskutečnil 4. prosince 2014 v Kompetenčním centru INTEMAC v Kuřimi.

NEPA, spol. s r. o. se v této soutěži dostala mezi desítku nejlepších v souvislosti s realizovaným výzkumem a vývojem v oblasti tepelných čerpadel S-THERM+. Pro toto TČ byl v Brně kompletně vyvinut řídicí systém, který dokáže řídit moderní technologii EVI zvyšující účinnost TČ. Dále byly při vývoji použity komponenty s nízkou energetickou spotřebou, čímž bylo dosaženo dalšího zvýšení účinnosti. Ve spolupráci se Stavební fakultou VUT v Brně byla provedena také optimalizace výparníků pro co nejvyšší efektivitu odtávání. Tímto bychom za spolupráci rádi poděkovali FAST VUT Brno a také společnosti SMART Brno.

Více o soutěži a vyhlášení přímo na stránkách NEJinovátor 2014,, kde naleznete i fotogalerii. Navštivte také naše webové stránky nebo naše další články.


SINCLAIR Global Group, s.r.o.
logo SINCLAIR Global Group, s.r.o.

SINCLAIR Global Group, s.r.o. se soustřeďuje na produktovou oblast klimatizační techniky, tepelných čerpadel a LED osvětlení. Hlavním cílem značky SINCLAIR je přinést pohodlí do života lidí naší modré planety a zároveň chránit životní prostředí.

 
 
Reklama