Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová projekční příručka pro tepelná čerpadla vzduch/voda

Najdete zde instrukce k projektování, problematiku hluku a informace k tepelným čerpadlům Alpha-InnoTec pro vnější i vnitřní instalaci. Seznámíte se s konkrétními příklady i postupy pro projektování.

Instrukce k projektování, problematiku hluku a podrobné informace k tepelným čerpadlům Alpha-InnoTec pro vnější i vnitřní instalaci najdete v nové Projekční příručce Alpha-InnoTec. Seznámíte se s konkrétními příklady, ukázkovými instalacemi i postupy pro projektování konkrétních modelů.

Projekční příručka je cenným zdrojem informací pro projektanty tepelných čerpadel, pro montážní firmy a pro všechny další profesionály pohybující se v oboru. Pokrývá kompletní problematiku navrhování systémů tepelných čerpadel vzduch/voda.

Jednou z největších novinek pro rok 2015 jsou zcela nové podklady pro projektování duálního provedení tepelných čerpadel Alpha-InnoTec, které se skládá z venkovní jednotky LWD kombinované s vnitřní hydraulickou jednotkou.

Aktuální projekční příručku pro rok 2015 stáhnete v partnerské sekci webu www.alpha-innotec.cz, nebo Vám ji rádi zašleme na e-mail, napište nám o ni na info@alpha-innotec.cz.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama