Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GIACOMINI CZECH je na Facebooku

Zveřejňujeme zajímavosti ze světa TZB. Dejte lajk naší profilové stránce na Facebooku a staňte se fanouškem GIACOMINI.

Společnost GIACOMINI CZECH, s.r.o. drží krok s moderní dobou. Nedávno jsme proto spustili novou, uživatelsky příjemnější webovou prezentaci na webové adrese Giacomini Czech.

Další komunikační kanál pro zákazníky jsme připravili na sociálních sítích. Nově tak máme profilovou stránku na Facebooku.

Facebook sdružuje uživatele s podobnými zájmy. Proto i my nabízíme topenářům, projektantům i investorům další cestu, jak se s námi mohou spojit, poslat nám dotaz nebo rychle získat informaci, kterou hledají.

Ať už o podlahovém vytápění (podlahovém topení) GIACOMINI, kvalitních kulových kohoutech nebo jiném sortimentu, který na českém trhu nabízíme.

Zajímavosti ze světa TZB

Kromě důležitých informací zveřejňujeme na Facebooku i zajímavosti ze světa TZB a ze světa GIACOMINI. GIACOMINI je nadnárodní značka, která působí po celém světě.

Na Facebooku se tak návštěvníci například dozví, jaký systém dodala společnost GIACOMINI do nejvyšší budovy na světa, nebo uvidí reálný řez podlahovým topením zalitým anhydritem.

Staňte se naším fanouškem

Pro snadný přehled o našich akcích a krátkých informacích, které na facebookovské stránce zveřejňujeme, se stačí stát naším fanouškem – dát nám lajk (palec nahoru).

Z nových lajků za uplynulý měsíc vždy na konci měsíce vylosujeme jednoho uživatele, kterému zašleme hodnotný dárek.

Staňte se naším fanouškem ještě dnes. Být fanouškem GIACOMINI přináší řadu výhod.


GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...

 
 
Reklama