Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ariston Velis získal cenu «Trophée de la Maison» 2014-2105

Kompaktní a plochý ohřívač Velis získal značku kvality udělovanou nejlepším produktům pro domácnosti na francouzském trhu. Udělují ji přímo spotřebitelé, kteří již produkt vyzkoušeli v běžných životních situacích.

Elektrický ohřívač vody Ariston Velis získal ocenění « Trophée de la maison » 2014-2015

Elektrický ohřívač vody Ariston Velis získal ocenění Trophée de la maison 2014-2015

První středisko jakosti pro francouzské zákazníky, Monadia, každoročně pořádá udělování ocenění Trophées de la Maison, jako značku kvality udělovanou nejlepším produktům pro domácnosti dostupným na francouzském trhu. Udělují ji přímo spotřebitelé, kteří již produkt vyzkoušeli v běžných životních situacích.

Kompaktní a plochý ohřívač Velis si své uživatele získal díky jedinečnému designu, jednoduchosti a výkonnosti, a získal celkové skóre spokojenosti 8,4/10, ale také 75 % kladných odpovědí na otázku "Chtěli byste používat tento produkt?".

Značka Ariston získala toto ocenění již podruhé v řadě - v minulém ročníku s tepelným čerpadlem pro ohřev vody řady Nuos - čímž potvrzuje svou schopnost plnit očekávání spotřebitelů co se týká komfortu, designu a energetické úspory.


Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 
Reklama