Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na výstavě INFOTHERMA představí společnost ELVL opět novinky

XXII. ročník výstavy INFOTHERMA je opět příležitostí představit návštěvníkům výstavy nové produkty z kolekce otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM pro rok 2015 v pavilonu A2 stánku č. 307.

Odborná veřejnost, ale i investoři, majitelé bytů a domů mají příležitost se s novinkou představovanou společností ELVL seznámit již nyní v prezentované soutěži na našem portálu „ PREMIÉROVÁ NOVINKA INFOTHERMY 2015 “.

Dalším novým výrobkem je otopné těleso BITHERM Bare, které vychází z dílny konstruktérů a návrhářů společnosti a navazuje tak na pokračující trend výjimečného a originálního designu radiátorů BITHERM.

V oblasti marketingu nabízíme návštěvníkům výstavy spoluúčast při tvorbě nových dekorů designových radiátorů v moderních interiérech bytů, domů a společenských budov.Tento marketingový projekt naší společnosti je dostupný na portálu TZB-INFO .
Projekt DESIGN PRO RADIÁTORY byl společností vyhlášen 1.12. 2014 a již nyní má své příznivce, kteří projevili svůj zájem při konzultačních dnech.

Na Vaší návštěvu stánku č. 307 v pavilonu A2 se těší zástupci společnosti ELVL.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama