Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na Infothermě se představí tepelné čerpadlo Alpha-InnoTec v unikátním ukázkovém provozu

Přijďte se podívat na funkční sestavu tepelného čerpadla Alpha-InnoTec, podlahového vytápění ROTH a namrzající „ledové koule“.

Společnost Tepelná čerpadla AIT, s.r.o., Vám na stánku představí tepelná čerpadla a podlahové vytápění německých výrobců Alpha-InnoTec a ROTH. Obě značky patří k tomu nejlepšímu, s čím se lze na současném trhu setkat.

Přijďte se seznámit s extrémně tichou a účinnou řadou tepelných čerpadel vzduch/voda LWD. Neméně zajímavá bude prezentace tepelného čerpadla země/voda SWC, které představíme v unikátním ukázkovém provozu spolu s namrzající „ledovou koulí“.

Spolu s tepelnými čerpadly bude součástí expozice model podlahového vytápění ROTH. Představíme Vám i další systémy, například řešení podlahového, stěnového i stropního topení a chlazení s ojedinělým ROTH ClimaComfort panelovým systémem.

Těšíme se na Vás v pavilonu NA2, u stánku společnosti Tepelná čerpadla AIT, s.r.o., (stánek č. 231).


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama