Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové vyvažovací ventily Honeywell

Honeywell patří ke specialistům v oblasti statického i dynamického vyvažování otopných a chladicích soustav.

Nabídku stoupačkových a patních vyvažovacích ventilů Kombi-2, Kombi-2-Plus, Kombi-Auto, Kombi-S a Kombi-F-II jsme nově rozšířili o přírubové patní regulátory Kombi-Auto PF ve světlostech DN65 až DN100 s volbou dvou rozsahů dP: 20 – 100 kPa a 40 – 200 kPa. Tyto ventily se instalují do vratného potrubí, a jsou vybaveny odběry pro měření tlaku. Tlaková diference na nich lze nastavit plynule a jednoduše na hlavici ventilu. Armatury se vyrábí v tlakové třídě PN16, provozní teplota je omezena rozsahem od -20°C do 130°C. Jako partnerské ventily pro přívodní potrubí doporučujeme naše osvědčené Kombi-F-II.

Dále zavádíme do naší nabídky zbrusu novou řadu tlakově nezávislých regulační ventilů Kombi-QM. Tyto armatury se 100% autoritou kombinují funkce omezovače průtoku, zdvihového regulačního ventilu a regulátoru tlakové diference. Přednastavení průtoku na ventilu je přitom možné provádět za provozu. Všechny armatury jsou vybaveny odběry pro měření hodnot průtoku a tlaku, regulace průtoku je velice přesná s ohledem na změny tlakových poměrů.

K dispozici je široká škála termoelektrických pohonů a servopohonů pro tříbodovou a plynulou regulaci, pro funkci zavřeno/otevřeno a rotačních pohonů pro velké světlosti. Řada Kombi-QM je k dispozici v závitovém i přírubovém provedením ve světlostech od DN15 do DN150 a pro nominální tlaky PN16 a PN25, provozní teplotu od -20°C do 120°C a pro dP do 400 kPa.

Nabídkou těchto novinek Honeywell podstatně rozšiřuje dimenzionální i aplikační rozsah sortimentu vyvažovacích ventilů, a nabízí tak komplexní a efektivní řešení pro hydraulické vyvážení jednoduchých i komplikovaných soustav. Další informace a seznam prodejců získáte na našich stránkách. Honeywell je vždy správným partnerem pro perfektní hydraulickou vyváženost vaší soustavy!

 
 
Reklama