Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První návštěvníci FV Plastu na výstavě AQUA-THERM Moskva 2015

V úterý 3.2.2015 se v 10 h se otevřely brány mezinárodního veletrhu AQUA-THERM Moskva 2015. FV Plast zde představuje nové portfolio výrobků. Již z prvních ohlasů je zřejmé, že novinka, trubka FV PP-RCT UNI zaujala jak obchodníky, tak širokou technickou veřejnost.

Dne 3. 2. 2015 v 10:00 h se otevřely brány mezinárodního veletrhu AQUA-THERM Moskva 2015, na kterém představuje FV Plast nové portfolio výrobků.

Již z prvních ohlasů je zřejmé, že novinka, trubka FV PP-RCT UNI z nového typu polypropylénu PP-RCT s vyšší teplotní a tlakovou odolností zaujala jak obchodníky, tak širokou technickou veřejnost.

Podobně velký zájem provází i úplně nové trubky FV MULTIPERT AL a FV MULTIPEX AL společně se systémem lisovacích a násuvných tvarovek FV M-PRESS, FV P-PRESS a FV M-PUSH.

Společnost FV Plast, a.s. zpracovává polypropylény a polyetylény již 24 let převážně na trubky a tvarovky určené pro rozvody teplé a studené vody, teplovodního vytápění a chladící a klimatizační okruhy. Nový materiál – PP-RCT vnáší zcela novou kvalitu do výrobků, určených pro tuto oblast použití a posunuje teplotní i tlakové hranice o značný kus dále.

Společnost FV Plast tímto upevňuje svoji pozici mezi evropskými dodavateli potrubních, instalačních a topenářských systémů.


FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama