Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stropní vytápění a chlazení aktivními sádrokartonovými podhledy GIACOMINI

Optimální řešení vytápění a chlazení pro nízkoenergetické stavby. Neviditelný systém, svobodné rozmístění nábytku a příjemný pocit tepelné pohody. Nabízíme stropní vytápění a chlazení aktivními sádrokartonovými podhledy.

Úspora nákladů se stropním topením

Díky tomu, že se použije principu sálání a ohřívají se povrchy vytápěné místnosti, může teplota vzduchu zůstat o 2 – 3 °C nižší. Topná voda se neohřívá na vysoké teploty, ale jen do 40 °C. Jako zdroj tepla jsou vhodná tepelná čerpadla nebo kondenzační kotle.

Každý teplotní stupeň, o který může vzduch v místnosti zůstat se sálavým vytápění chladnější, ušetří 6 % ročních nákladů na vytápění. To znamená roční úsporu nákladů na vytápění 12 – 18 %.

Pokud přemýšlíte o systému stropního vytápění a chlazení, kontaktujte naše obchodní zástupce. Zpracuje vám orientační návrh systému s cenovou nabídkou a v případě realizace přesné schéma instalace panelů a doporučí vhodnou montážní firmu pro vlastní realizaci. Telefonní čísla a e-mailové adresy najdete na www.giacomini.cz/kontakty.

Stropní a stěnové vytápění giacomini salotto

GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...

 
 
Reklama