Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stropní topné a chladicí moduly Zehnder pro sádrokartónové stropy

Nové aktivační moduly pro uzavřené sádrokartónové stropy jsou určeny pro komfortní vytápění a chlazení zejména rodinných domů, bytů a jiných podhledných interiérů.

Upevňují se velice snadno na standardní konstrukci pro sádrokartónové desky a těmi se poté zakrývají. Umožňují maximální tvůrčí volnost - přizpůsobení se různým geometriím prostoru. Lze je využít pro uzavřený strop / stropní podhled nebo jako samostatně zavěšený stropní panel. Jsou k dispozici v neperforovaném provedení (šířka modulu 423 mm) nebo rovněž v perforované verzi (šířka modulu 263 mm) pro pohlcování hluku.

Obě provedení panelů jsou v délkách 600, 1200, 1800, 2400 a 3000 mm. Nevyžadují žádnou údržbu. Max.teplota média pro vytápění se doporučuje 50 °C, pro chlazení ≤ 16 °C. Na rozdíl od podlahového vytápění nabízí konstantní tepelný výkon, krátkou reakční dobu a zejména příjemné chlazení v letním období.

Katalog modulů pro sadrokartonové stropy (pdf)


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama