Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tři expozice Kermi na veletrhu ISH 2015

Na veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem se musí vždy prezentovat doslova všichni. Pro evropské lídry v oboru je to dokonce povinnost, která samozřejmě platí i pro společnost Kermi.

Nejvyšší prioritu propagace produktů a novinek na této nejdůležitější TZB akci jsme podpořili hned třemi expozicemi. V hale č.8 expozice Kermi - otopná technika a Arbonia - otopná technika, v hale č.3 pak Kermi - sanitární technika, specializující se na sprchové kouty.

Novinky, které jsme zde uvedly, jsou jasným signálem, že pokračujeme stále v duchu designové originality velmi kvalitních produktů, které jsou schopny přinést jak úsporné efekty tak i jednoduchost ovládání všem budoucím uživatelům.

Ocenili je i naši zákazníci, pro které společnost Kermi vypravila z Prahy autobus. Z produktů, které se v krátké době dostanou na český trh, lze vybírat např. nové typy designových otopných těles, nové deskové těleso s výškou 200 mm či ucelený systém podlahového vytápění. Ihned po zavedení novinek na český trh budou věskeré informace dostupné v médiích, zejména na oborovém portálu TZB-info.

Tímto také děkujeme všem, kteří si našli cestu na naše expozice. Možnost pozdravit a pohostit známé tváře, obchodní partnery a přátelé, je totiž jedním z dalších velkých plusů, který podtrhuje důležitost a vysokou úroveň celé akce.





 
 
Reklama