Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická inovace radiátorů odhalila nové příležitosti

Nový směr ve vývoji a výrobě radiátorů nasměrovala technická inovace radiátorů společnosti ELVL s.r.o., která je zaměřena především na maximální efektivitu vytápění, komfort provozu a moderní design.

Společnost ELVL se více jak 15 let zabývá zakázkovou výrobou stavebnicových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM přímo na míru. Za tuto dobu získala při realizaci zakázek bohaté zkušenosti, které s novými technickými poznatky v oboru vytápění využívá ve svých inovacích. V současné době na základě inovačního potenciálu připravila do svého výrobního programu nové produktové řady radiátorů BITHERM Bare, Floor, Strips a Sun. Radiátory se vyznačují vysokou účinností, efektivním provozem a moderním designem. Pro dosažení těchto vlastností využívají patentované konstrukční řešení, které je založeno na některých dosud opomíjených zákonitostech termodynamiky projevujících se příznivě při sdílení tepla do vytápěného prostoru.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama