Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové kondenzační kotle Wolf CGB-2 s technologií BlueStream®

Od září 2015 začnou v rámci Evropské unie platit nové, přísnější požadavky na vytápěcí kotle, kterých hlavních cílem je snížení jejich energetické náročnosti.

Značka Wolf již dnes přináší na český trh novou generaci kondenzačních kotlů, které jsou ještě úspornější a šetrnější k životnímu prostředí.

Nová regulace spalování s automatickým kalibrováním, přizpůsobením se druhu plynu a minimálním výkonem jen 1,8 kW znamená méně startů hořáku, extrémně nízké emise a nejvyšší efektivitu. Modulační hořák zabezpečuje čisté spalování a delší životnost.

Ve srovnání s první generací jsou kotle CGB-2 kompaktnější a tím pádem montážně přívětivější. Patří k nejmenším a nejlehčím kotlům na trhu a jednoduše se instalují.

Kotle Wolf mají vše dokonale přístupné pro obsluhu, údržbu i servis. Namontujete je jednoduše kamkoliv, i do výklenku nebo niky, ke všem částem kotle je přístup jen zepředu. Na demontáž předního krytu postačí obyčejný šroubovák a na celý servis potřebujete jen jediný klíč, který je k dispozici přímo v kotli.
Unikátní bezproblémový přístup k výměníku tepla také zjednodušuje celý servis, stačí jej z kotle vyklopit. Ihned vidíte, co je třeba vyčistit a uděláte to raz-dva. Kotel není třeba vypouštět a nemusíte ani uzavírat armatury. Systémové armatury vám navíc umožní propláchnout kotel bez odpojení soustavy. Diagnostika na dálku umožňuje servisnímu technikovi analyzovat poruchu a přitom nemusí provádět výjezd ke kotli.

Kotle charakterizuje nejen vysoká technická úroveň, ale i mimořádně moderní, nadčasový design a k tomu zvýšená bezpečnost. Automatika kotle hodnotí a optimalizuje teplotní spády, reaguje na extrémy v teplotách a upravuje výkon podle potřeby, množství snímačů sleduje exponovaná místa a kontroluje havarijní teploty.

Nové kondenzační kotle nebodují jen vysokou spolehlivostí a dlouhou životností, ale i svojí systémovou komplexností. Nová regulace umožňuje ovládání celého systému vytápění, solární techniky a větrání, a to vše i prostřednictvím mobilního telefonu.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama