Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

alpha innotec spouští ke konferenci Vytápění Třeboň 2015 soutěž o tablet

V Třeboni se setkáte také s tepelnými čerpadly alpha innotec, včetně nové generace země/voda s topným faktorem až 5,09. Od začátku konference můžete s alpha innotecem soutěžit o tablet Lenovo!

Odborná konference Vytápění Třeboň 2015 představuje již zavedený prostor pro prezentaci nejnovějších poznatků z oboru vytápění a souvisejících oblastí. Konference se koná tradičně v kongresovém centru Roháč v Třeboni, od 19. do 21. května. Kompletní program naleznete v oficiální pozvánce.

Konference se účastní také odborníci z českého zastoupení tepelných čerpadel alpha innotec. Na prezentační ploše Vám poskytneme podrobné informace jak k systému vzduch/voda pro vnitřní i venkovní instalaci (včetně vysokých výkonů až 31 kW*), tak i k tepelným čerpadlům země/voda nové generace alpha innotec alterra. Nová tepelná čerpadla jsou v provozu téměr neslyšná, mají topný faktor až 5,09* a jsou dostupná v invertorových variantách.

Od začátku konference až do 31. 5. 2015 můžete s alpha innotecem soutěžit o tablet Lenovo Miix 3. Stačí odpovědět na 4 otázky v dotazníku, který naleznete na našich stránkách.

 
 
Reklama