Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vhodný způsob vytápění zvolte na veletrhu FOR THERM

Volba způsobu vytápění rodinného domu či bytu je nejen otázkou ekonomickou, ale i legislativní. Stále se zpřísňující pravidla donutí majitele kotlů na tuhá paliva k jejich postupné výměně.

Zákon na ochranu ovzduší stanovuje, jaké kotle je možné v České republice prodávat/kupovat. Už v lednu 2014 zakázal stát tímto zákonem prodej kotlů druhé emisní třídy. V lednu 2018 budou zakázány také kotle třetí emisní třídy, které mají účinnost spalování nižší než 73%. O vhodných alternativních způsobech stávajícího způsobu vytápění, nebo o nových instalacích, se mohou majitelé nemovitostí přijít poradit na již šestý ročník veletrhu FOR THERM.

České i zahraniční společnosti v dnešní době nabízejí nepřeberné množství výrobků. Ve výstavních halách na ploše přes 6 000 m2 bude na všechny dotazy odpovídat více jak 130 vystavovatelů. Organizátoři pro návštěvníky připravili také zajímavý doprovodný program. Přednášky o kondenzačních kotlech, rekuperaci, biomase, o tepelných čerpadlech, krbech a kamnech, budou volně přístupné všem zájemcům. Na letošním veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky FOR THERM uvidí návštěvníci také soutěž mladých kamnářů připravenou ve spolupráci s Cechem kamnářů České republiky.

Na připravovaném veletrhu FOR THERM se představí například společnosti Jaroslav Cankař a syn ATMOS, Bosch Termotechnika ‒ divize Buderus, Dakon a Junkers, FENIX Trading, FV Plast, HAAS+SOHN, Klastr Česká peleta, KORADO, NIBE, PZP HEATING, Regulus, ROMOTOP, STIEBEL ELTRON, i VIADRUS. Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, včetně současně probíhajících veletrhů FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. září 2015.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama