Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Revit v praxi s podporou Hoval

Projektování s nástrojem Autodesk Revit se intenzivně věnuje tým specialistů Hoval. Přinášíme první výsledky naší práce a podporu projektování profesím TZB v 3D CAD/BIM formátu. Podklady pro projektování jsou ke stažení.

Revit v praxi s podporou Hoval

Pohybujeme se v prostředí, kdy stále větší množství investorů požaduje trojrozměrnou verzi projektů. Tradiční CAD aplikace založené na kreslení 2D výkresů tak pomalu nahrazují 3D modely. Vlivem tohoto narůstajícího tlaku ze strany investorů, architektů a projektantů se problematice projektování s nástrojem Autodesk Revit začal věnovat náš tým specialistů Hoval. Přinášíme první výsledky naší práce a podporu projektování profesím TZB v 3D CAD/BIM formátu.
Podklady pro projektování ke stažení.

Podpora projektování

V naší knihovně určené pro projektanty najdete CAD detaily ve formátech DWG, DXF, soubory pro projektování v Autodesk Revit, hydraulická schémata a další podpůrné materiály. Vyzkoušejte projektování plynových kondenzačních kotlů, jednotek pro vytápění a chlazení či solárních zařízení s podporou Hoval. CAD knihovnu a další projekční podklady naleznete na stránce www.hoval.cz/login.


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama