Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teplo na terase s panely ECOSUN Terrace Heater

Terasová topidla jsou určena k zónovému ohřevu zimních zahrad, lodžií, zastřešených balkónů a teras, tedy do míst, ve kterých jsou chráněny proti přímým povětrnostním vlivům.

Příjemné sálavé teplo na balkoně či terase zajistí elektrické sálavé panely ECOSUN Terrace Heater, které nejen velmi dobře vypadají, ale ve srovnání s běžnými halogenovými zářiči mají výrazně nižší povrchovou teplotu a jejich provoz není doprovázen nežádoucím světelným zářením.

Panely ECOSUN TH lze ve venkovním prostředí použít do teplot cca +5 až +10°C, při nižších teplotách již bude ochlazování lamel vysoké a sálání téměř neznatelné.

Plášť panelů i topné lamely jsou matně černé, panely jsou vybaveny dvoumetrovým připojovacím kabelem, ukončeným zásuvkovou vidlicí a jejich součástí jsou i stěnové výklopné závěsy, umožňující instalaci panelů pod náklonem.






FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama