Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka - flexibilní spalinový systém pro plynové kondenzační kotle

renoFLEX je vysoce inovativní systém, který je schopen s pouhými 5***** prvky efektivně vyřešit odvod spalin komínem pro všechny typy plynových kondenzačních kotlů do 50 kW.

renoFLEX je efektivní a cenově příznivou alternativou ke klasickým pevným i flexibilním systémům odvodům spalin, kterou lze například s výhodou instalovat do původních vložek postupně rušených atmosférických kotlů a minimalizovat tak nutné stavební úpravy.

Flexibilní trubka DN80 je společná pro obě varianty připojovacích desek a je nabízena buď v metráži dle požadavku zákazníka nebo za zvýhodněnou cenu v cívkách délky 80 m.

renoSET je kompletní sada prvků pro profesionální instalaci systému renoFLEX do komínového tělesa.

více informací k systému renoFLEX (PDF)




Doplnění redakce:
Zajímavou novinku pro vložkování komínů pro kondenzační kotle jsme měli možnost vidět i na stánku TZB-info na FOR ARCH Praha 2015. Zaujala nás možnost rychlého a jednoduchého převložkování.

Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama