Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení nových designových radiátorů Laurens na veletrhu ForArch/ForTherm

Laurens představí na veletrhu novou kolekci rustikálních vzorovaných litinových radiátorů a nové moderní luxusní designové radiátory.

Novinky v oblasti designu klasických radiátorů

Rustikální i klasické radiátory

V letošním roce rozšiřujeme naši nabídku o novou kolekci rustikálně i klasicky vzorovaných litinových radiátorů, které stejně jako všechny ostatní litinové retro radiátory sestavujeme, testujeme i upravujeme výhradně sami, ručně a s velikou odbornou péčí. Díky tomuto přístupu a speciálním finálním povrchovým úpravám můžeme i pro novinky zaručit dlouhodobou životnost radiátoru, barevnou stálost a jejich nadčasovou stylovost.

Vycházíme také vstříc rostoucím požadavkům od našich zákazníků, architektů a projektantů a přestavujeme náš zcela nový koncept retro-radiatory.cz, který je zaměřen výhradně na článková otopná tělesa, retro koupelnové radiátory a rustikální dopojovací příslušenství Laurens. Kromě jednoduchého a přehledného webu, který umožňuje snadnou konfiguraci jednotlivých radiátorů, přinášíme nový tištěný technický katalog s ceníkem a image katalog plný skutečných fotek z úspěšných realizací v České a Slovenské republice. Celý tento koncept bude k dispozici všem našim zákazníkům zdarma na vyžádání nejpozději na konci měsíce září 2015.

Moderní a futuristický design

Mimo retro radiátory představíme na veletrhu ForArch ForTherm také nové modely ultra designových radiátorů Blade, Vu a Tubone, které jsou součástí ultra moderní kolekce Antrax.

Všechny modely naleznete v našem on-line katalogu designových radiátorů Laurens. Naše novinky rovněž můžete shlédnout v Radiátorových studiích Laurens v Praze, Brně i na Slovensku.


Laurens Designové Radiátory
logo Laurens Designové Radiátory

Proč si vybrat radiátor Laurens? Radiátor Laurens je nevšední radiátor pro všední den. U radiátorů Laurens klademe již od roku 1993 důraz především na spojení designu a vysokého výkonu. Radiátory z řady "New Technology" mají nejen nadčasový design, ...

 
 
Reklama