Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na veletrhu FOR THERM nebude chybět novinka z konstrukční dílny designových radiátorů BITHERM

Na veletrhu FOR THERM Vám představíme již druhou novinku z řady ekonomicky úsporných a vysoce účinných radiátorů BITHERM, který překvapí netradičním řešením sálavé otopné plochy a další zajímavostí.

Designové Radiátory BITHERM nové konstrukce se na první pohled vyznačuj unikátní geometrií otopné plochy zářiče W3Q. Zářič v průmětu čelní plochy téměř ztrojnásobuje hustotu sálavého toku s největší intenzitou záření oproti vyzařování průmětné otopné plochy u běžných deskových radiátorů. To má za následek intenzivní sdílení a zužitkování sálavého toku v prostoru interiéru, zvýšení střední radiační teploty místnosti a s tím související i úsporu nákladů na vytápění.
Nová geometrie otopné plochy zářiče W3Q je postavena na optimálním využívání směrového rozložení hustoty sálavého toku definovaného Lambertovým kosinovým zákonem.

Bližší informace k našim novinkám Vám podají zástupci společnosti přímo na našem stánku B7 v hale č. 7.

Pokud máte zájem se seznámit s novinkami radiátorů BITHERM, jste srdečně zváni k návštěvě naší expozice prostřednictvím čestné vstupenky.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama