Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

České radiátory slaví 50 let

V sobotu 17. října se otevřou dveře přímo do výroby české společnosti KORADO, a.s. u příležitosti 50 let od prvního vyrobeného radiátoru, a to od 9 hod. do 16 hod. v České Třebové.

Přední česká společnost KORADO, a.s. zaslouženě patří na nejvyšší příčky, co se týče kompletního systémového řešení pro vytápění. Již 50 let je dopřáno miliónům zákazníků možnost vlastnit ty nejmodernější, nejefektivnější a technicky nejvyspělejší otopná tělesa a konvektory. Úspěch je hlavní hnací silou, proto je výrobní program stále zdokonalován a rozšiřován o nové technické a především designové detaily, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Již příští sobotu budete mít na Dni otevřených dveří jedinečnou možnost pořádně prozkoumat zákoutí výrobního areálu, kde se každý den rodí nová a stále lepší otopná tělesa. O zpříjemnění stráveného dne se postará občerstvení a dárek pro každého návštěvníka. Nejmenší členy domácnosti nemusíte nechat doma, pokud je nezaujme výrobní program společnosti, jistě rádi navštíví dětský koutek či nafukovací skákací hrad.

Další informace získáte na www.korado.cz



KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama