Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení pracovníků v oboru plynových zařízení Řeka 2015

České sdružení pro technická zařízení pořádá ve spolupráci s Českou hutnickou společností v Třinci ve dnech 3. až 4. listopadu 2015 již čtvrtý ročník školení pracovníků v oboru plynových zařízení.

Školení bude zaměřeno opět prakticky. Zazní tam například zkušenosti z vyšetřování případů úniků plynu, požárů, výbuchů a otrav ze spalin plynových spotřebičů požárů, a to jak z pohledu soudního znalce, tak i vyšetřovatele Policie ČR. Budou uvedeny nejčastější chyby a opomenutí ze strany montážní firmy nebo revizního technika, která mohou ovlivnit závěr soudu v jejich neprospěch. Dále budou prezentovány nejčastější závady zjišťované inspektoráty práce při kontrolách v oblasti vyhrazených plynových zařízení a problematika řešená Technickou inspekcí České republiky.

Termín akce: 3. 11. - 4. 11.

Místo konání:
Kulturní dům TRISIA, a.s.
nám. Svobody 526
739 61 Třinec

Určení akce:
  • provozovatelům odběrných plynových zařízení (OPZ) a jejich zaměstnancům
  • projektantům odběrných plynových zařízení (OPZ)
  • zaměstnancům firem zajišťujících montáž OPZ
  • zástupcům orgánů státní správy a samosprávy

Pozvánka.pdf


ČSTZ - České sdružení pro technická zařízení

ČSTZ je dobrovolné a otevřené společenství, jehož členy se mohou stát sdružení, fyzické a právnické osoby, české i zahraniční firmy, podnikatelé, instituce a pracovníci v oboru technických zařízení (TZ). Mezi základní cíle ČSTZ patří pomoc jednotlivým ...

 
 
Reklama