Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máme pro Váš dům novou ekonomickou variantu spravedlivého měření tepla

Měření tepla pomocí teplotních senzorů nově získáte za stejnou cenu jako poměrové indikátory na radiátorech, tedy o 50% až 70% levněji než doteď!

Jak víte, pro měření tepla v bytech upřednostňujeme denostupňovou metodu a měření pomocí teplotních senzorů. Jednoduše proto, že řeší nejbolestivější problém, a tím je prostup tepla mezi byty.

Díky stovkám instalací po celé ČR provádíme neustálý vývoj a testování, abychom pro naše zákazníky zajistili co nejlepší poměr cena / výkon. Proto v našem sortimentu přibyla druhá varianta, která pro měření spotřeby tepla v bytech využívá pouze jeden teplotní senzor. Pro stanovení střední teploty bytu a pro výpočet je to plně dostačující a odchylky od „plné“ verze jsou v řádech jednotek procent.

Zpracujeme novou, levnější nabídku na měření tepla!

V případě vašeho zájmu, prosím, kontaktujte našeho konzultanta, který s vámi tuto zálěžitost řeší, pokud se tak již nestalo. Nebo stačí zavolat na bezplatnou linku 800 778 778 nebo napsat email.


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama