Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost BAXI nyní nabízí prodlouženou záruku na 5 let

Program BAXI PLUS = prodloužená záruka na 5 let od společnosti BAXI na kondenzační kotle BAXI s výkonem do 33 kW včetně, která Vám zajistí profesionální péči a dohled nad Vaším kotlem

Na prodloužené období záruky (tj. 3-5. rok od uvedení kotle do provozu) se vztahují stejné záruční podmínky jako na první dva roky provozu zařízení a jejich celé znění naleznete na zadní straně záručního listu.

Prodlouženou záruku lze aktivovat pouze prostřednictvím autorizovaných servisních středisek, a to do 3 měsíců od data prvního uvedení do provozu.

Podmínkou je provádění pravidelné a mimořádné údržby daného zařízení, a to podle platných technických norem a pokynů výrobce autorizovanou servisní firmou. Společnost BDR Thermea (Czech republic) s.r.o. neodpovídá za případné přímé i nepřímé škody na osobách a věcech vzniklé následkem neodborného zásahu neautorizovaným servisním pracovníkem nebo jinou osobou.

Podrobné informace týkající podmínek a ceny prodloužené záruky Vám poskytne nejbližší autorizované servisní středisko.


BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.
logo BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.

Značka BAXI v ČR nabízí - široký sortiment plynových kotlů, a to jak klasické kotle v provedení závěsném nebo stacionárním, tak i moderní úsporné kotle, tzv. kondenzační, solární systémy. Kotle o výkonech od 12 do 600 kW. Výroba TV je zajišťována průtokově ...

 
 
Reklama